Hotel - Egypte
© 

Duikreis Sharm El Sheik - Egypte

Sharm El Sheik, gelegen tussen de Rode Zee en de Sinaï woestijn is de meest mondaine badplaats aan de Rode Zee. De accommodatie is er doorgaans van een vrij hoog niveau en ook de omgeving oogt aangenamer dan elders in Egypte. Wie ’s avonds een stapje in de wereld wil zetten zal zeker in Naama Bay aan zijn trekken komen.

Ook de onderwaterwereld heeft heel wat te bieden: het hele gebied is immers al jaren uitgeroepen tot Marine parc. Bekende plaatsen als Ras Mohammed en de Straat van Tiran staan bij elk duikcentrum op het programma, en ook de wrakken Thistlegorm en Dunraven kunnen van hieruit in een dagtrip worden bezocht. Door zijn populariteit ben je echter zelden alleen op een duikplaats…

duikreis Sharm El Sheik - Egypte

Basisprogramma:

dag 1:
Vlucht naar Sharm El Sheik.
Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger die u ook naar uw hotel zal brengen.
dag 1-8:
7 nachten in het gekozen hotel
5 dagen / 10 duiken met het duikcentrum van uw keuze 
dag 8:
Onze lokale vertegenwoordiger brengt u naar de luchthaven voor de retourvlucht

duikreis Sharm El Sheik - Egypte

Sharks Bay Camp
Dit kamp bestaat uit eenvoudige hutten op het strand. Verwacht hier geen hotel-service of accommodatie, dit is een plaats voor avonturiers die graag een low-budget vakantie maken. De slogan van het kamp "diving with friends" zijn niet zomaar wat loze woorden: men doet er hier echt alles aan om een gezellig verblijf te garanderen.
Het restaurant staat gekend om zijn fantastische schotels met verse vis. 's Avonds komen alle gasten samen in de Bedouin tent, om gezellig rond een kampvuurtje een waterpijp te roken en iets te drinken. Verder is er nog een beach bar en een 2-tal shops.
Men biedt hier 3 soorten accommodaties: De view huts liggen boven het strand, en hebben gedeeld sanitair. De airco beach huts zijn houten hutten, liggen vlak aan het strand en hebben een eigen badkamer en airco. De bedouin village rooms tenslotte zijn stenen gebouwen, en beschikken ook over een eigen badkamer en airco.
Het duikcentrum ligt uiteraard in het kamp zelf, en beschikt over een eigen jetty, vanwaar de daily trips per boot vertrtekken. Het kamp ligt net tegenover de "Strait of Tiran", wat maakt dat ze er altijd vroeger zijn dan de andere boten uit Sharm: een luxe!!! In de lente wordt het huisrif vaak bezocht door manta's, waar men dan kan mee snorkelen in de baai. 's Nacht verandert het huisrif in "Lion Fish meeting point".

  

Hotel Three Corners Kiroseiz
Dit luxueus hotel bestaat uit 2 delen: het hoofdgebouw in Na'ama Bay ligt op 15 minuten van de beach club. Aan dit laatste ligt uiteraard het privé-zandstrand. Vanuit het hotel vertrekt elk uur een gratis shuttle service.
Het hotel staat onder Belgisch management, wat garant staat voor een perfecte service en een keuken die aangepast is aan Belgische eisen. Het hotel is bovendien All in.

   

duikreis Sharm El Sheik - Egypte

PRIJZEN tot 31/10/2016:

Prijs Shark Bay Camp:
richtprijs 320 € pp.
Inbegrepen:
• 7 nachten op basis van kamer en ontbijt
• verblijf in een tweepersoonskamer view hut
• transfers luchthaven - hotel - luchthaven
• 5 dagen / 10 duiken met het duikcentrum in het kamp (excl lokale taksen, vb Ras Mohamed NP fees)
Niet inbegrepen:
• vluchten (indien gewenst zoeken wij voor u gunstige vluchttarieven die op dat ogenblik geldig zijn vanuit Brussel of Amsterdam)
• supplement beach cabin: +50 EURO pp
• supplement Bedouin village: + 85 EURO pp
• fooien
• reisverzekeringen
• visum

Prijs Three Corners Kiroseiz resort:
op aanvraag

Prijzen kunnen sterk variëren naargelang periode, aantal deelnemers en vluchtprijzen. Voor een specifieke en vrijblijvende offerte, aarzel niet ons te contacteren! klik hier.

duikreis Sharm El Sheik - Egypte

Praktische informatie over uw reis naar Egypte

  • Internationaal paspoort (= reispas) nodig, nog minstens 6 maanden geldig op datum van aankomst in Egypte.
  • Identiteitskaart (met 2 pasfoto's), nog minstens 6 maanden geldig op datum van aankomst in Egypte.
  • Visum voor Belgen Kan u aankomen bij aankomst op de luchthaven. Kostprijs hiervoor bedraagt +/- 25 US$.

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig,  nog minimum 3 maanden geldig op datum terugreis, of identiteitskaart (met 2 pasfoto's nodig), nog 6 maanden geldig na terugkeer.
Het visum kan u aankopen bij aankomst op de luchthaven.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt voor uw reis naar Egypte. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en De Europese aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in Egypte:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen voor reizen naar Egypte (of raadpleeg uw huisarts)

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in Egypte:
weerstatistieken
Het actuele weer


Trails - Kouterbaan 15 B, 1745 Opwijk (BE) - T: +32-52-353875 - F: +32-52-353784 - Lic. A 6157
© 2008 All rights reserved - Algemene voorwaarden - Website: Projectweb.be