Siddhartha ResortAccommodatie

Het Siddhartha Ocean Front Resort & Spa is alweer een andere innovatie van Werner Lau in Bali. Het resort werd gebouwd in 2009, én is een nieuwe standaard voor hotels in de noordoostelijke regio van het eiland. Dit hotel bied je de luxe van een boetiekhotel met adembenemende architectuur in een prachtige omgeving, en zeker niet onbelangrijk: de prijzen zijn nog steeds redelijk!
Hoewel het een luxueus resort is, heerst er toch een informele en ontspannen sfeer. Dit is een fantastisch duikresort! Het resort beschikt over 7 Superior Bungalows, 18 Deluxe Bungalows, 5 Oceanfront Deluxe Bungalows, en de "Santai" & "Pantai" - Villas (2 droomvilla's met een eigen zwembad!).

Het Siddhartha Ocean Front Resort & Spa ligt direct aan het strand in het kleine dorp Kubu op de noordoostkust van Bali, vlak bij Tulamben en ver weg van het massatoerisme. De 30 bungalows en villa's vormen één mooi geheel met het omliggende terrassenlandschap. De mooie tropische tuin is, met kennis en met grote aandacht voor detail, aangelegd rond de bestaande palmbomen en de natuurlijke vegetatie. Verder is er meer dan 180m strand. Bijna alle bungalows hebben een uitzicht op de oceaan, dankzij het lichtglooiende landschap.
Op de achtergrond prijkt de heiligste berg van Bali, de imposante 3241m hoge "Gunung Agung". Dit is de zetel van de Goden!

Tijdens de 3 uur durende rit van de luchthaven naar het resort passeer je rijstvelden, vele tempels en kleine dorpjes. Dé ideale manier om al een eerste indruk op te doen van de schoonheid van het landschap en de culturele diversiteit van Bali 


Duikinfo

Er is een prachtig huisrif direct voor het Siddhartha Oceanfront Resort & Spa. Tot 10m diepte zijn er prachtige koralen op het huisrif, daarna krijg je extreem grote, individuele koraalformaties te zien in verschillende delen van het rif. Je kan er tal van vissoorten zien, soms zelfs haaien & napoleons.

In het westen mondt het huisrif uit op Kubu Drop Off & Kubu Coral Garden, 2 van de mooiste duiksites in Bali. Deze ongelooflijk mooie, glooiende riffen zijn bedekt met harde koralen en vele soorten zachte koralen. Zeldzame soorten krabben, zoals de porseleinkrab, kan je hier bekijken. En vergeet niet om uit te kijken voor de pygmee zeepaardjes op de dieper gelegen gorgonen! Vrijwel alle soorten rifvissen kan je hier zien: scholen barracuda's, grote groupers etc. En voor de haaifanaten: hier komen wittiprifhaaien en verpleegsterhaaien voor!

Behalve duiken op het huisrif worden ook uitstappen naar Kubu, Amed, Tulamben Wreck en Gili Selang in de duikplanning opgenomen.

Er is zelden een sterke stroming. De watertemperaturen variëren tussen de 26-29°C, afhankelijk van de tijd van het jaar.

 


Data en prijzen

Vraag naar onze speciale promo's voor boekingen to 04/10/2019 en verblijf tot 15/03/2020 vanaf:
€232 inclusief verblijf, ontbijt en duiken voor 7 nachten in gedeelde 2-persoonkamer.

Prijzen geldig tot 31/10/2020
Laag seizoen vanaf: €430
Hoog seizoen vanaf: €570

Inbegrepen:

 • 7 nachten in gedeelde superior bungalow
 • ontbijt buffet
 • thee en koffie faciliteiten op de kamer
 • transfert van en naar de luchthaven van Denpasar (Bali)
 • nitrox (bij het boeken van duikpakket)

 Niet inbegrepen:

 • internationale vlucht naar Denpasar (Bali)
 • verzekeringen, taksen, luchthaventaksen
 • fooien
 • 5 dagen / 10 duiken buiten het resort: €340 per persoon (per mini bus of boot naar Angels Canyon, Coral Stairs, Batu Karang, Oasis, Out of Eden, Kubu, Tulamben wreck (SS Liberty), Coral Garden, Drop off en Seraya.
 • 5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif: €250 per persoon
 • tank service: €0,66/fles ter plaatsen te betalen
 • persoonlijke uitgaven
 • single suplement laag seizoen: €16/p/n ; hoog seizoen: €26/p/n
 • dranken
 • half pension: €30/dag/persoon
 • vol pension: €45/dag/persoon
 • massage

 


Meer info

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl

Internationale reispas nodig met een geldigheid van minstens 6 maanden te rekenen vanaf dag van aankomst, in combinatie met een ticket voor terug- of verdere reis

Geen visum voor toeristisch en niet verlengbaar verblijf van maximum 30 dagen mits in- en uitreis via een van volgende internationale lucht- of zeehavens :

 1. Soekarno Hatta-Jakarta,
 2. Ngurah Rai International Airport-Bali
 3. Kualanamu International Airport-Medan
 4. Juanda International Airport-Surabaya
 5. Hang Nadm International Airport-Batam)
 6. Sri Bintan Pura Seaport-Tanjung Pinang
 7. Batam Center Seaport-Batam
 8. Sekupang Seaport-Batam
 9. Tanjung Uban Seaport-Tanjuung Uban

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in Indonesië:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Raadpleeg uw huisarts
http://www.itg.be/itg/GeneralSite/Default.aspx?wpid=789&miid=679&L=n&Country=Indonesia
http://www.itg.be

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in de Indonesië:
weerstatistieken
Het actuele weerContact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Siddhartha Resort