Magic Oceans ResortAccommodatie

Alle bungalows zijn vrijstaand en hebben bloementuinen rondom. De balkons zijn groot met comfortabele bamboe stoelen, een handdoekenrek en ruime tuinen er omheen. De energiezuinige airconditioning is geluidsarm.
Binnen vind je een kingsize bed plus een eenpersoonsbed dat we meestal als bank inrichten. Om het comfort compleet te maken staan er een bureau en een minibar in de kamer. De minibar heeft ook een koffie en thee set en in de kledingkast staat de kluis voor alle waardevolle spullen. Iedere kamer heeft zijn eigen router.
De design badkamer heeft warm water, veel ruimte en extraatjes zoals shampoo, zeep en een haardroger. Er worden ook handdoeken voor het zwembad voorzien.

De keuken heeft een zeer uitgebreide kaart met lokale gerechten, Aziatische maar ook westerse gerechten. Een ding hebben alle gerechten met elkaar gemeen, ze zijn gemaakt van verse ingrediënten en met liefde bereid. De bar heeft heerlijke cocktails met en zonder alcohol, verse fruitsappen, etc. Mineraalwater wordt onbeperkt en gratis aangeboden.

In het zwembad, met een royale 19meter lang en 9 meter breed, kan je relaxen of baantjes trekken. Er is in het water een zitbank gemaakt om te luieren maar ook een extra diep deel voor duiklessen. Rondom het zwembad staan natuurlijk zonnebedden met parasols maar ook veel groen van planten en bomen.
Een complete spa staat voor 2017 op de planning maar nu al kan je genieten van een ontspannende massage of pedicure. Omringd door groen, met het geluid van de zee kom je volledig tot rust.

Vanaf april 2014 : geen gedoe meer om aan boord te komen. Onze gasten kunnen nu gemakkelijk op de boot stappen vanaf de 40 meter lange gloednieuwe pier! Vloed of eb, de pier is geschikt voor alle omstandigheden. Zelfs voor rolstoelen!

We houden van de pier, maar dat geldt ook voor het leven in zee! Ze hebben al een paar spookfluitvissen, vleermuisvissen en anemoonvissen rond de palen zien zwemmen. Ook een geweldige plek voor snorkelaars!


Duikinfo

Het ruime duikcentrum biedt plaats voor 35 duikers, waarbij iedere duiker zijn eigen plaats heeft. Je naam komt er bij te staan en gedurende je hele vakantie is het jouw plaats. Er is voldoende ruimte om al je duikspullen uit te hangen en op te ruimen. De vloer van het duikcentrum is super anti-slip, net als de vloer van de toiletruimte. In het natte deel zijn 3 douches en 5 grote spoelbakken, zodat je camera niet bij de duikpakken gespoeld hoeft te worden. Op dit moment zijn er al 5 grote camera plaatsen, voorzien van elektriciteit, goed licht en een luchtpistool. Uitbreiding van het aantal camera plaatsen staat al in de planning.

15 kilometer duikplezier bij Anda wordt aangevuld door een zandbank, Lamonok eiland en diverse dagtrip mogelijkheden. Van muck duiken, stijle wanden en glooiende hellingen tot mangroves. Een zandbank vol met leven buiten het rif, Lamonok eiland en ook nog de mogelijkheden tot dagtochten naar o.a. Camiguin. De koralen zijn in een super gezonde conditie en in een grote diversiteit aanwezig. Je kan onderwater macro en scholen vis verwachten en met de nodige portie geluk zelfs een passerende walvishaai of manta.

! Op ongeveer een uurtje varen van Magic Oceans is er een plaats waar zich al generaties lang Walvishaaien ophouden. Magic Oceans was één van de eerste resorts die toevallig op deze plaats passeerden en de mogelijkheid bieden om op een ecologisch verantwoorde manier te snorkelen en duiken met deze zachtaardige giganten ! Deze uitstap van een halve dag kan je best op voorhand boeken.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 31/03/2020 in een gedeelde bungalow met ontbijt €510,-

Inbegrepen:

 • 7 nachten in een superior de lux cottage Magic Oceans
 • ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Internationale en lokale vluchten. We kunnen voor jou de meest geschikte vluchten boeken.
 • Luchthaven taksen en lokale taksen
  Er is voor de luchthaven van Cebu een vertrek taks van toepassing (voor internationale vluchten) van 850 PHP (=14eur, wisselkoers op 04/01/2019)
 • Duiktaksen en Marine Park Fees
 • Half pension €28 /persoon/nacht
 • Vol pension €41 /persoon/nacht
 • Alle dranken en andere maaltijden die niet specifiek als inbegrepen beschreven staan
 • Transfers
  Met de auto (max 4 personen), exclusief ferry ticket, €122 per trip
  Met een van (max 6 personen), exclusief ferry ticket, €159 per trip
  Ferry ticket €18
 • Duikpakket van 15 duiken €555
 • Supplement duiken met Nitrox
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Vergunningen en taksen
 • Halve dag Walvishaaien (prijzen per persoon):

* Voor 2 - 3 personen: 95€ snorkeling / 127€ duiken
* voor 4 - 8 personen: 69€ snorkeling / 100€ duiken


Meer info

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig, nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis.
Geen visum nodig voor Belgen en Nederlanders (verblijf < 21 dagen)
Indien het verblijf op de Filippijnen langer is dan 21 dagen, dan is een visum verplicht.

Verzekeringen:
Het is van belang dat je een degelijke reisverzekering hebt. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij je graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in de Filippijnen:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Raadpleeg uw huisarts
http://www.itg.be/itg/GeneralSite/Default.aspx?wpid=789&miid=679&L=n&Country=Philippines
http://www.itg.be

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in de Filippijnen :
weerstatistieken
Het actuele weer


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Magic Oceans Resort