Sifawy Boutique HotelAccommodatie

Het Sifawy Boutique Hotel is een charmant 4-sterren hotel, op 40 km ten zuiden van Muscat, langs de Jebel Sifah Marina. Tal van gezellige bars, restaurantjes en winkeltjes zorgen voor een ruime portie verstrooiing na de duiken!

Er zijn 2 restaurants en 2 bars verbonden aan het hotel: het Al Sabla restaurant serveert een Amerikaans ontbijtbuffet, het dagelijks thema-dinerbuffet, en heeft ook een à la carte menu. Het Sammak Seafood Restaurant ligt op een paar minuten lopen van het hotel (aan het strand), en is gespecialiseerd in allerhande vis en zeevruchten gerechten. De Breeze Lounge & Bar ligt aan de jachthaven waar u kunt genieten van een koffie of koel drankje. Tenslotte is er in het Sifawy Boutique Hotel een bar aan het zwembad. 

Met slechts 54 kamers straalt het hotel een warme en vriendelijke sfeer uit. Ze beschikken allemaal over een eigen balkon met een prachtig uitzicht op de jachthaven of het zwembad. In elke kamer is er Wifi, telefoon, televisie, mini-bar, een safe, en uiteraard airco.


Duikinfo

In de buurt zijn er tal van fantastische duikplaasten zoals Ras Abu Dhaud (een klein eiland omgeven door drop offs), het wrak van de Al Munasseir (90m oorlogschip) en Fahal (ontzettend visrijk rif).

Door het voedselrijk water focus je hier op de grote hoeveelheid vis en groot leven als roggen, luipaardhaaien en dolfijnen! Niettemin zullen ook liefhebbers van kleiner leven hier volop aan hun trekken komen met onder andere murenen, schildpadden, naaktslakken en schorpioenvissen.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 22/12/2019 vanaf 250 OMR (€577)*
Special promo's zomer 2019, neem contact met ons op voor offerte op maat.

Inbegrepen:

 • 7 nachten in gedeelde 2-persoonskamer
 • half pension (tijdens het dinner is 1 water of soft drink inbegrepen)
 • 17% government tax

Niet inbegrepen:

 • vluchten
 • transfer
 • duiken (vanaf €320 5dagen/10duiken afhankelijk van seizoen)
 • fooien
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen, visa, vergunningen

* wisselkoers 6/6/2017


Meer info

Praktische informatie over uw reis naar Oman

 • Internationaal Reispas nodig, nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis.
 • Visum voor Belgen Kan u aankomen bij aankomst op de luchthaven. Maximaal 14 dagen geldig!

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig,  nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis. Het visum kan u aankopen bij aankomst op de luchthaven.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt voor uw reis naar Oman. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in Oman:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen voor reizen naar Oman (of raadpleeg uw huisarts)

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in Oman:
weerstatistieken
Het actuele weerContact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Sifawy Boutique Hotel