OHANA'S


Accommodatie

Ohana's boutique resort

Dit boetiekresort biedt een uiterst unieke mix van locatie en voorzieningen die zelden elders in Indonesië te vinden is. Het resort ligt in het meest begeerlijke gebied van Nusa Lembongan, direct aan het strand in het hart van de hoofdstad, met perfect kristalhelder water om te zwemmen en wateractiviteiten te beleven.
Alles wat je maar kunt wensen op een tropisch vakantie eiland is op loopafstand te vinden - restaurants, winkels, welness & spa en een verscheidenheid aan strandactiviteiten. Geniet na het duiken van rondhangen in de strandlounge of van te ontspannen in het prachtige zwembad dat uitkijkt over de oceaan. Het is een geweldige plek gedurende de dag en is nog magischer als de zon ondergaat en de avond valt.

Deze boetiekaccommodatie is luxueus ingericht en prachtig ontworpen. Er zijn een aantal opties met één slaapkamer en twee slaapkamers, waaronder onderling verbonden kamers voor gezinnen, accommodatie in resort-stijl en privévilla's.
 
Ohana's is beoordeeld als één van de beste nieuwe locaties in Bali! Geniet van de zon in de ligbedden, neem een duik om af te koelen op het prachtige strand of spring in het zwembad. Ohana's is nog het bekendst omwille van zijn "zonsondergangen in vuur en vlam" met strandvuur voor magische Lembongan-zonsondergangen die uitmonden in ontspannen stranddineren en funky muziek.

Het is de perfecte plek om te lachen en herinneringen te maken met jouw familie en vrienden.

Duikinfo

Op Lembongan werken wij samen met World Diving. Het World Diving Duikcentrum werkt volgens de hoogste standaard wat betreft veiligheid en expertise. Op Lembongan zijn er veel "rugzak" duikcentra maar net daarom is de keuze van een goed duikcentrum juist zo belangrijk. Bij World Diving wordt per duikgids met maximaal 4 duikers gedoken en wordt er rekening gehouden met het niveau van de duiker. John en Sue hechten ook veel belang aan de training en kwaliteit van hun medewerkers. Van duikgids, instructor, kapitein tot flessenvuller... allemaal worden ze naar hun beste waarde geschat.

Het duikcentrum beschikt over 3 traditionele boten "jukungs",met een zonnedek, zitzakken en een toilet aan boord. Elk van deze boten heeft een capaciteit van maximaal 12 duikers + crew. Ook hebben ze enkele glasvezel speedboten (maximaal 4 duikers + crew) voor snelle verplaatsingen. Nitrox is beschikbaar, mits supplement.

Door de ligging vlak bij de top-duikplaatsen van Lembongan en Nusa Penida kan het duikcentrum bij zijn planning rekening houden met de getijden. Ze kunnen ze ervoor zorgen dat ze de stroming kunnen reduceren tot een comfortabele verhouding voor duikers. Stroming is nodig voor groot onderwaterleven maar dagtrips vanuit Bali naar Nusa Penida zitten zo strak gebonden aan hun schema en vaartijden dat ze soms moeten duiken op momenten waarop de stroming zo hard staat dat het gevaarlijke kan worden. World Diving heeft de luxe dat ze het perfecte moment kan kiezen voor de perfecte duik!

Lembongan geeft zonder twijfel fantastische mogelijkheden voor breedhoek en groter leven. Het hele jaar door maak je hier een grote kans op mantas. Juli tot Oktober kunnen als absolute topseizoen maanden beschouwd worden, met (nog) grotere aantallen mantas en het is tevens de periode waarin zelfs een mola mola je pad onder water kan kruisen.


Data en prijzen

 Prijzen geldig tot 31/12/2020 vanaf Rp 9.000.000 (€567)*

Inbegrepen:

  • Verblijf en ontbijt in gedeelde 2-persoonskamer
  • wifi

Niet inbegrepen:

  • Vluchten. Wij kunnen de meest geschikte vluchten voorstellen en boeken.
  • Ferry transfer (Rp 450.000 (€29)*). Onder voorbehoud van prijswijziging.
  • 10 duiken €325
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken en maaltijden
  • Extra's

* wisselkoers 23/04/2019.Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over OHANA'S