SEASON PARADISE (VERLENGING MALE)


Accommodatie

Welkom in Season Paradise (Thulusdhoo Island - Kaafu Atol, Malediven)!

Season Paradise is een charmant hotel en ligt op een typisch Maldivisch eiland, te midden van de lokale bewoners. Het is de perfecte plek om de Maledivische cultuur, witte zandstranden en kristalhelder water te ervaren. De ligging is daarenboven bijzonder gunstig. De transfer (via speedboat) tussen het hotel en de internationale luchthaven van Malé (Velana), duurt slechts een 20-tal minuten.
Het is zeker geen klassiek (luxe)eilandresort waar de Malediven ook voor bekend staan, en je kan hier nergens alcohol verkrijgen. Dit neemt niet weg dat je hier een aantal dagen kan genieten, voor een betaalbaar budget, alvorens jouw (liveaboard) duikvakantie aan te vatten of om ze af te sluiten. 

Season Paradise is een bekroond 4-sterren middenklasse hotel met 48 smaakvol ingerichte kamers en enkele ruime suites. De kamers zijn stuk voor stuk modern en ze hebben een eigen balkon met spectaculaire panoramische uitzichten op de oceaan of het eiland Thulusdhoo. Je verblijft er op basis van logies en ontbijt, al is half pension en vol pension tevens mogelijk mits het betalen van een supplement.

De accommodaties zijn onderverdeeld in 3 types: kamers met zeezicht, deluxe kamers en executive suites.
Verder zijn alle nodige faciliteiten hier aanwezig: een grote rooftop infinity pool, een 'Season Spa' en een goed uitgeruste fitnessruimte. Een lekker, vers en verfrissend vruchtensapje, mocktails en heerlijke snacks bekom je in de 'Juice Bar'. Om de honger te stillen kan je terecht in het Restaurant en Grill, waar het mogelijk is om binnen of buiten te eten.
A la carte maak je jouw keuze uit een breed scale lekkernijen (intercontinentaal tot Maldivisch).
 
Hoewel enkele duikplekken, duikmogelijkheden, activiteiten en (dag)excursies hier nooit verweg zijn... is het hoofddoel om in Season Paradise te verblijven vooral eventjes 'Genieten of Nagenieten' aan het parelwitte zandstrand, in het zwembad, de Spa of in de fitness.

Data en prijzen

NEW! SEASON PARADISE (STAY OVER) - MALEDIVEN - Wildwater

3 nachten Season Paradise - Deluxe kamer
Vanaf €270 per persoon

3 nachten Season Paradise - Seaview kamer
Vanaf €315 per persoon

3 nachten Season Paradise - Executive suite
Vanaf €470 per persoon

-> Ontbijt inbegrepen
-> Half- of volpension mits supplement
-> Inclusief round trip transfers male luchthaven
-> Bepaal zelf het aantal overnachtingen

 Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over SEASON PARADISE (VERLENGING MALE)