AMERTHA VILLAS BALI - HERFSTVAKANTIE va. €1.495 (incl. vluchten & duiken)Accommodatie

Het luxe Amertha Bali Villas Beachfront Resort & Spa ligt in het noordwesten van Bali, ongeveer drie uur rijden van de luchthaven van Denpasar. Met een hartelijk "Om Swasti Astu - Welcome" worden gasten bij aankomst begroet door het vriendelijke en uitzonderlijk behulpzame personeel.  Het luxueuze Amertha Bali Villas Beachfront Resort & Spa is idyllisch gelegen aan een vulkanisch lavastrand in de baai van Pemuteran met zijn kristalhelder water, en met een achtergrond van negen majestueuze bergtoppen en veel kleine traditionele dorpjes. 

De ongerepte noordwestelijke regio van Bali biedt uitzicht op een meer traditionele kant van Bali. Amertha is omgeven door natuur- en zeeparken, prachtige tempels op charmevolle plaatsen en met een authentiek dorpsleven. De prachtige vulkanen van Java zijn een perfecte achtergrond voor spectaculaire zonsopkomsten en adembenemende zonsondergangen.

Amertha is ontworpen met oog voor Balinese stijl en moderne luxe en er zijn slechts 15 accommodaties op een ruim terrein. Tot de voorzieningen van het Resort behoren een uitstekend restaurant en bar aan de oceaan, lange zandstranden, een prachtig zwembad aan het strand en een traditioneel Balinees spa- en meditatiecentrum.
Het restaurant van het resort biedt allerlei lekkernijen uit vele delen van de wereld, met nadruk op de Balinese keuken, en het ligt direct aan het strand. Overdag of 's avonds, wanneer je maar wilt, ben je welkom om te genieten van een verfrissende cocktail bij het zwembad met een prachtig uitzicht op zee

Alle villa's of suites van Amertha bieden eersteklas accommodaties en voorzieningen, waaronder privézwembaden, koivijvers en fonteinen, weelderige tuinen, outdoor ligbedden en privéterrassen.
Gasten hebben de mogelijkheid om een individuele suite of een hele villa te boeken, met een van de beste duikgebieden van Bali, het Menjangan Island National Park, praktisch voor
voor de deur. Verder beschikt Amertha over een aantrekkelijk huisrif en worden er lokale bootduiken aangeboden.

Het Balinese concept van Tri Hitas Karana - de harmonieuze relatie tussen mens en God, mens en natuur, en mens en maatschappij - is de basis van Amertha Bali Villas. Het doel tijdens jouw duikvakantie is dat je deze harmonie en balans zult zien en voelen.

Duikinfo

Het Menjangan Marine Park en andere duikhoogtepunten... aan jouw voordeur!

Jouw duikcentrum, Karang Divers Amertha, ligt op het strand en biedt een directe toegang tot de prachtige baai van Pemuteran en het Biorock-project (rif restauratieproject).
De deuren van het duikcentrum openen in maart 2019 en het duikcentrum heeft een maximale capaciteit van 24 duikers per dag, die ze kunnen verdelen over 2 snelle en comfortabele boten.

Hun aanbod is ruim en afwisselend:
 • Dagelijkse duikexcursies
 • Duik- en snorkeltrips naar Menjangan-eiland, het Bali National Marine Park, Secret Bay en de baai van Pemuteran
 • PADI / SSI-cursussen en specialities tot TEC-cursussen
 • 2 comfortabele en snelle boten met elk 2 X 200 PK motoren, WC, GPS, VHF Radio- en O2-kits aan boord.
  Dit om de beste service te bieden en de maximale veiligheid voor duikers te garanderen.
Een greep uit de duikplaatsen:

Menjangan Island

Menjangan Island was onderdeel van het West Bali National Park en was Bali's eerste internationaal bekende duiklocatie. Deze duikplaatsen zijn beroemd om hun prachtige 'wall dives / drop offs' onder eenvoudige omstandigheden. De duikplaatsen rond Menjangan Island zijn bereikbaar na ongeveer 30 minuten met de boot. Het water is hier warm en er kan een uitstekende zichtbaarheid zijn van wel 50 meter (en meer). De witte zandstranden van het eiland bieden tevens goede mogelijkheden om te snorkelen.
De drop offs van Menjangan gaan starten veelal op een diepte van 10 meter en gaan tot 26 à 60 meter. De spleten, uitsteeksels en gaten zitten vol leven en worden gekenmerkt door de aanwezigheid van grote hoeveelheden zachte koralen, sponzen en enorme aantallen gorgonen (met pygmee zeepaardjes als bewoners). Het visleven is uitbundig en ook schilpadden zijn regelmatige bezoekers van deze riffen.
Hoewel whalesharks kunnen worden waargenomen, zijn pelagics hier redelijk zeldzaam.

Anker Wreck Dive
Niemand kent de oorsprong van deze kleine houten boot, noch de echte naam ...
"Anker" komt van het anker dat nog steeds ongeveer 6-8 m van het oppervlak ligt. De rest ligt op ongeveer 35 tot 40 meter en nog iets dieper.
Het is een van de diepste duiklocaties die wordt aangeboden door Karang Divers Amertha. Ze geloven dat het goede zicht en de rustige omstandigheden betekenen dat deze diepe duik geen problemen oplevert voor ervaren duikers.

Secret Bay
Gilimanuk - bekend als Secret Bay in de duikgemeenschap van Bali - is de enige baai van de smalle Straat van Bali waar stromingen 7 knopen kunnen bereiken. De getijden zorgen er hier voor dat de baai kan fungeren als enorme kweektank voor vissen en ongewervelden. Het water is hier vrij koud, rond de 20-25°. Gilimanuk is een zeer aantrekkelijke duiklocatie voor macro fotografen. 

Pemuteran Bay
De meeste van deze duiklocaties liggen op 5-10 minuten varen. Duiken zijn vanaf het strand of van de kust maar nooit ver weg zodat je volop kunt duiken en nog steeds de tijd hebt om van andere activiteiten te genieten en/of gewoon te ontspannen op het strand na het duiken. Hier zijn verschillende interessante mogelijkheden waaronder de duikstekken Close Encounters, Deep Reef en Bio-rock.
Bio-rock is 5 tot 10 minuten varen vanaf de kust. Deze site werd jaren geleden getroffen door cyanide vissen en Crown of Thorn zeesterren. Het is nu in herstel dankzij AusAid fonds, waardoor rif beschermers structuren van hout en staal, verbonden met laagspanningszonnepanelen, hebben geïnstalleerd. 
Het Reborn Reef is ook een hoogtepunt van dit duikgebied. Het is tevens geschikt voor beginnende duikers aangezien het rif zich zeer dicht bij de kust bevindt. Duikers zien hier een grote verscheidenheid aan onderwaterleven.

Meer info

Vanaf €1.495 per persoon*

PRIJSVOORBEELD

Herfstvakantie 2019 (vertrek vrijdagavond 25 oktober 2019 - terug op zondagnamiddag 3 november 2019)

Inbegrepen

 • Treintickets van Brussel Midi - Schiphol Amsterdam - Brussel Midi
 • Vluchten Amsterdam - Denpasar - Amsterdam, met KLM
 • Retourtransfer luchthaven Denpasar - Amertha Bali Villas
 • 7 nachten Amertha Bali Villas is een Garden Suite, op basis van een bezetting van 2 personen
 • Ontbijt
 • 10 kantduiken
 • Nitrox (12L duikfles) voor gecertificeerde duikers

* Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijziging vluchten.

Niet Inbegrepen

 • Reisverzekeringen (annulatie- en of bijstandsverzekering). Indien je een verzekering wenst, dienen deze binnen de 5 dagen na boeking gereserveerd te worden.
 • Overige maaltijden en dranken
 • Lokale taksen
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Day use kamer op de laatste dag in geval van late retourvluchten
 • Bootduiken, duikexcursies (Menjangan, Secret Bay,...) of speciale duiken zijn mogelijk mits supplement.
 • Duikverzekering (verplicht)
 • Huur duikmateriaal (flessen en lood inbegrepen, overige duikmateriaal niet)

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of voor andere data en meer info.Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over AMERTHA VILLAS BALI - HERFSTVAKANTIE va. €1.495 (incl. vluchten & duiken)