Filitheyo Resort PROMO -30%Accommodatie

Accommodatie
Kleine zandpaadjes kronkelen zich door het schaduwrijke eiland. 125 kamers werden ondergebracht in enkele of dubbele bungalows. Het eiland is groot genoeg om elk van deze ruime bungalows de nodige privacy te schenken, wat niet altijd vanzelfsprekend is in de Malediven.
Elke bungalow is gebouwd naar 5 sterren normen en ligt discreet verscholen in de schaduw van palmbomen. Elke kamer heeft een spectaculair uitzicht op zee en toegang tot het strand.
De kamers hebben allemaal airco, en zijn allemaal uitgerust met een mini-bar, telefoon, televisie, stereo-speler en warm en koud water.
De 16 luxe waterbungalows zijn gebouwd op palen rond het zuiden van de lagune, en bieden het toppunt van luxe: een zonnedek met trap, die je toegang geeft tot  de lagune, een whirlpool in de badkamer. Het interieur is smaakvol ingericht in massief teak, net als de andere bungalows.

Eten en drinken
Ongetwijfeld een ander hoogtepunt op dit eiland. De chef-kok en zijn team creëren prachtige buffetten. Het restaurant op Filitheyo serveert een prachtig aanbod aan internationale en lokale gerechten. Daarnaast worden er af en toe strandbuffetten en barbecues georganiseerd en de coffeeshop biedt een uitgebreide keuze aan à la carte maaltijden.

Recreatie-en sportfaciliteiten
Rond Filitheyo vind je het onderwaterparadijs waar snorkelaars en duikers van dromen. Je kan aan beide zijden van het spectaculaire huisrif duiken, waar je een grote verscheidenheid aan grote vissen zal vinden. Daarnaast zijn er nog tal van andere faciliteiten: welness/spa, fitness-centrum, tafeltennis, badminton, biljart, volleybal, schaken, darts, ... Tenslotte is er een surf-en zeilschool op het eiland, uitgerust met Catamarans 'Top Cat' en Hy-Fly surfplanken.


Duikinfo

Het Werner Lau Diving Center op Filitheyo is ruim en functioneel opgezet, zoals we dat gewend zijn van een gerenommeerde duikschool als het Werner Lau Diving Center. Voor je eigen duikuitrusting is er een aparte ruimte die ’s nachts afgesloten word.

Het huisrif
Spectaculair! Aan de noordkant is er een drop off van meer dan 90 meter. Er zijn 7 toegangen tot het huisrif, en de flessen worden naar elk van deze punten gebracht. Er zijn al manta's en walvishaaien gespot op het huisrif, maar dit mag niet de voornaamste reden van uw bezoek zijn. Voor manta's en walvishaaien zijn er immers interessantere plaatsen in de Malediven, zoals bijvoorbeeld Medhufushi. Op het huisrif kan je duiken wanneer je maar wil: van een zeer vroege ochtendduik tot een zeer late nachtduik. Ervaren duikers kunnen het rif samen met hun buddy verkennen, en het is niet verplicht om begeleid te worden door een duikinstructeur.

Wrak op het huisrif
Sinds 30 november 2009, is er op het huisrif ook een wrak gezonken. De AGRO MINA-II (30m) is vele jaren als vissersboot gebruikt en ligt nu aan de noordkant van Filitheyo Island, op zijn laatste rustplaats. Het wrak staat in rechtopstaande positie en het diepste punt ligt op een diepte van 32 meter.

Bootduiken
Er zijn 3 à 4 duikboten (dhonies) die dagelijks vertrekken  om 9u00 en 14u30. De verschillende duikplaatsen liggen binnen een bereik van 5 à 60 min. Minimaal 1 keer per week worden ook dagtrips georganiseerd. Deze nemen je mee naar manta cleaning stations aan de westkant van het atol.
In totaal zijn er ongeveer 30 verschillende duikplekken en dit ongerepte gebied is exclusief voor duikers van Filitheyo. Dit is een voorrecht dat niet kan worden overschat! Naast alle kleurrijke rifvissen worden hier ook regelmatig adelaarsroggen, rifhaaien en schildpadden gesignaleerd. De manta-tijd loopt van half december tot half maart.


Data en prijzen

PROMO -30% op ACCOMMODATIE & MEAL PLAN!

Vanaf €1.345 per persoon

-> 7 nachten in een Superior Villa (op basis van een dubbele bezetting)
-> Half pension
-> Watervliegtuig Male - Filitheyo - Male (incl. 20 kg bagagevrijdom voor het watervliegtuig)
-> GST, Service Tax en Green Tax zijn inbegrepen
-> Supplement volpension + €175 per persoon en per week
-> Supplement All Inclusive + €385 per persoon en per week
-> Supplementen van toepassing voor upgrade van kamertypes (Deluxe Villa, Water Villa,...): op aanvraag!
-> Duikpakket 6 duiken: €310 (huisrifduiken) / €382 (bootduiken). Gratis Nitrox.
-> Duikpakket 10 duiken: €495 (huisrifduiken) / €615 (bootduiken). Gratis Nitrox.

Voorwaarden promotie:
Kortingen reeds verwerkt in de opgegeven en bovenstaande voorbeeldprijs
Korting geldig voor nieuwe boekingen gemaakt tijdens de periode 09/10/2019 - 30/11/2019
Korting niet cumuleerbaar met andere promoties
Korting geldig voor reisperiode 01/11/2019 - 30/04/2020
Berekend volgens wisselkoers USD/EUR op 09/10/2019

 

Normale prijzen (exclusief promoties) geldig tot 31/10/2020 in gedeelde 2-persoonskamer vanaf:

 • Superior villa $1000 (€901)* - $1600 (€1442)*
 • Delux villa $1400 (€1262)* - $1925 (€1735)*
 • Water villa $2360 (€2127)* - $3280 (€2956)*

Inbegrepen:

 • 7 nachten verblijf in half pension op basis van gedeelde 2-persoonskamer

Niet inbegrepen:

 • Vluchten naar Male en terug
 • Transfer met watervliegtuig Male - Filitheyo -Male: $465 adult & $278 per kind. Max 20 kg toegestane totale bagage !!! Extra gewicht $5/kg
 • Vol pension $40/n/p
 • All-inclusive $88/n/p 
 • Fuell toeslag
 • Lokale taksen, fooien, persoonlijke uitgaven
 • Duiken: gratis nitrox
 1. 6 duiken €310 / €382**
 2. 10 duiken €495 / €615**
 3. 6 dagen ongelimiteerd huisrif duiken

* wisselkoers 20/08/2019
** bootduiken


Meer info

 
 


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Filitheyo Resort PROMO -30%