Princess RaniAccommodatie

"Princess Rani" is een luxe-jacht dat werd gebouwd in 2008. Deze boot behoort niet tot een grote organisatie, maar is een familieproject, en op deze manier wordt de boot ook gerund: met trots!

De boot is heel ruim opgevat. Met zijn 35,5 meter lengte en 12 meter breedte en dit verspreid over 4 verdiepingen is er een zee van ruimte voor de maximaal 22 gasten aan boord.

In de woonruimte is er plaats voor een gezellige en goed gevulde bar, een kwalitatieve muziek- en DVD installatie met flat screen tv. Vergeet die MP3, memory stick of I-pod niet voor uw favoriete deuntje aan boord). Maaltijden kunnen in het salon worden geserveerd, maar doorgaans worden deze buiten geserveerd aan de 2 lange tafels op het achterdak: het blijft vakantie niet?

De in totaal 11 kajuiten zijn verspreid over het beneden dek en het eerste verdiep. Alle beschikken ze over individueel regelbare airco en een ruime en zeer propere badkamer met toilet. De kajuiten worden dagelijks schoongemaakt en tijdens de cruise worden ook verse handdoeken voorzien. 4 kajuiten zijn voorzien van een tweepersoonsbed, 5 kajuiten beschikken over een tweepersoonsbed met extra éénpersoonsbed (maximaal 2 personen per kajuit), en 2 kajuiten beschikken over 2 éénpersoonsbedden.

Tenslotte zijn er op de eerste verdieping nog 2 aparte zithoekjes, en een groot zonnedek (met en zonder schaduw) helemaal bovenaan. Wie een klein beetje privacy wil, zal altijd wel een rustig hoekje vinden...

Wij hebben nu al vele jaren samenwerking met de Rani achter de rug, en in tussentijd heeft de boot een sterke reputatie opgebouwd. Het is dan ook het perfecte verblijf voor duikers. Verwacht hier geen overbodige luxe als spa-faciliteiten (de jacuzzi werkt niet!) of massage, maar wel ruimte, comfort, lekker eten en een aangename service!


Data en prijzen

Princess Rani is een ideaal schip voor grotere groepen (tot 22 duikers), die een duikcruise willen maken. Daarom bieden wij deze boot graag aan voor een groep vrienden of duikclubs die een boot voor hun gezelschap alleen willen.

Door onze jarenlange en aangename samenwerking met de eigenaars kunnen we scherpe voorwaarden aanbieden. Voor specifieke prijzen en offerte, aarzel niet contact op te nemen!


Data & Reservaties


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Princess Rani