WILDWATER GROEPSREIZEN 2020 - MALDIVE MOSAIQUEAccommodatie

Als je op zoek bent naar één van 's werelds beste duik-, cruise- en relaxbestemming, is de Malediven de voor de hand liggende bestemming. Maldive Mosaique is het voor de hand liggende jacht om jouw droomduikvakantie waar te maken! De Mosaique wacht op je om je te ontvangen voor de reis van je leven. Zoals de naam doet vermoeden, is het jacht ontworpen door heel veel stukjes unieke ideeën samen te voegen, vergelijkbaar met een mozaïek, om dit jacht van 41 meter lang en 10 meter breed te maken.

Wat maakt deze specifieke droomcruiser anders dan alle andere jachten op de Malediven?

Het nieuwe concept en het ontwerp zorgen voor een frisse uitstraling. Het jacht is ontworpen om te genieten van het uitzicht op het adembenemende landschap van de Malediven. Afgezien van de excellente duikfaciliteiten, zijn de privébalkons van bepaalde kajuiten en de ruime kamers uniek voor liveaboards in de Malediven. Het grote zonnedek is de perfecte plek om te relaxen, en 's avonds is het weer een perfecte plek om te staren naar de sterrenhemel met een lekkere cocktail.
 
Maldive Mosaique biedt comfort en service op het water voor maximaal 24 personen, perfect om even te ontsnappen aan stress en de sleur van het dagelijks leven!

Maldive Mosaique is gebouwd met 4 categorieën kamers.
 
 • "Standaard" Cruiser Rooms (4)
  Veel waar voor je geld. Deze Cruiser kamers zijn standaard tweepersoonsslaapkamers met twin bedden. De Cruiser kamers bevinden zich op het beneden deck en zijn uitgerust met mooie badkamers met moderne voorzieningen.

 • "Superior" Cruiser Suites (2)
  De Cruiser Suites zijn zeer ruim. Ze hebben een tweepersoonsbed en een bunkbed, en bevinden zich allen op het beneden deck. Deze superior kajuiten zijn uitgerust met een eigen, mooie en zeer grote badkamer met alle moderne voorzieningen.

 • "Junior Suites" SaeBreeze Balcony (5)
  De bijzonder ruime SaeBreeze Balcony suites hebben als bijzonderheid elk een eigen balkon, een mooie badkamer met moderne voorzieningen en een bad in de buitenlucht met uitzicht op het landschap. Er is 1 "Junior Suite" Seabreeze zonder balcon (en met dubbel bed), die dan weer rechtstreeks toegang geeft tot het ruime relax-deck op de bovenverdieping.
  Er zijn 2 Junior Suites met balkon die voorzien zijn van twin bedden en 2 Junior Suites met balkon die een dubbel hebben.

 • "Master Suite" Sky LightSuite (1)
  Ongeëvenaarde Master Suite. De Sky Light Suite met een kingsize bed (dubbel). Deze suite bevindt zich aan de voorzijde op de 3e verdieping en biedt een betoverend panoramisch 270 graden uitzicht op de hemel. De Sky Light Suite heeft een eigen balkon, een mooie badkamer met moderne voorzieningen, en een regendouche. Geniet met volle teugen van het adembenemende uitzicht.
 
Last but not least... Lekker eten! 
Ervaren koks demonstreren hun culinaire talenten en kennis van de wereldkeuken. Hun gerechten zijn eenvoudig en heerlijk, gericht op hoogwaardige en zorgvuldig gedefinieerde smaken. 
Het menu benadrukt ook het beste van de Maledivische keuken, zodat internationale reizigers de smaak van de culinaire stijl van de Malediven kunnen proeven. In de Maldivische keuken kan je genieten van een breed scala aan vis. Ze bieden ook genoeg lekkers voor gasten met speciale dieetwensen. Specificeer de dieetbeperking bij het boeken. Supplementen kunnen van toepassing zijn voor speciale verzoeken.

Duikinfo

Over de oceanen van de wereld verspreid liggen miljoenen eilanden. Onder hen zijn de 1190 kleine koraaleilanden van de Maldivische archipel wereldwijd erkend voor zijn schijnbaar eindeloze oceaan met een overvloed aan zeeleven. Een geweldig jacht zou dus zeker de beste manier zijn om de Malediven te ervaren... hiervoor is de Maldive Mosaique geboren.

In aanvulling op het 41m lange jacht, is er een 20m speciale duikboot uitgerust met de modernste duikapparatuur die elke dag de beste duiken uitvoert. In één week worden er 17 duiken gemaakt.

Maldive Mosaique opereert voor de klassieke route vanuit Male en keert terug naar Male. Het jacht volgt geen vaste route omdat het er om gaat je de beste mogelijke duiken te geven. In principe zullen ze, afhankelijk van de stroming en de wind, de route en duikplekken selecteren.
 
De normale/klassieke route beslaat gewoonlijk duikplekken in de gebieden Noord-Male - Noord Ari - Zuid Ari - Zuid-Male - Vaavu. Al behouden ze echter steeds het recht om duiken (aantal en plaatsen) te wijzigen afhankelijk van de planning, omstandigheden en de meest voorkomende stromingen.
 
Tijdens het voorjaar is het Zuiden bijzonder interessant. De Mosaique vaart dan een absolute droom(duik)route Gaafu Alifu - Fuvahmulah - Addu.  

Maak je dus geen zorgen dat je misschien veel dingen gaat missen. Mosaique bezoekt de beste duiklocaties in het gebied om haaien, manta's en alle scholen vissen en mooie riffen te zien waar de Malediven bekend om staan. Net als elke andere boot, zullen ze ook heel hard proberen, om een walvishaai voor jou te vinden. De divemasters hebben veel ervaring met het zoeken van walvishaaien. Vergeet dus je snorkel niet mee te nemen.

Data en prijzen

GROEPSREIZEN WILDWATER*

Maldive Mosaique

1. 09/05/2020 - 17/05/2020, North Male - North Ari - South Ari - Vaavu - South Male. BESCHIKBAAR! 
    Standaard €1.590 pp
 / Superior €1.690 pp 

2. 12/09/2020 - 20/09/2020, North Male - North Ari - South Ari - Vaavu - South Male. BESCHIKBAAR! 
    Standaard €1.590 pp
 / Junior Suite €1.790 pp 

3. 08/11/2020 - 15/11/2020, North Male - North Ari - South Ari - Vaavu - South Male. BESCHIKBAAR! 
    Standaard €1.890 pp
 / Superior €1.960 pp / Junior Suite €2.120 pp / Master suite €2.390 pp

* Voor deze groepsreizen is de afvaart gegarandeerd.
* Kajuittypes onder voorbehoud van beschikbaarheid.


Inbegrepen:

 • Internationale vluchten vanuit Brussel
 • Lokale (retour)transfers tussen de luchthaven en de liveaboard Maldive Mosaique.
 • 7 nachten aan boord van de Maldives Mosaique, in het gekozen kamertype (te delen).
 • 17 duiken op lucht (met 12L duikflessen) onder leiding van 3 duikgidsen. Het aantal duiken is steeds afhankelijk van de planning en omstandigheden ter plaatse.
 • Vol pension en drinkwater.
 • GST taks is inbegrepen.


Niet inbegrepen:

 • Reisverzekeringen (annulatie- en/of bijstandsverzekering), indien gewenst.
 • 6USD/dag Green Tax (42 USD pp per week, aan boord te betalen). Onder voorbehoud van prijswijziging.
 • Duikverzekering (verplicht).
 • Fooien en persoonlijke uitgaven.
 • Frisdranken, alcoholische dranken (bier, likeur, wijn) en andere maaltijden. 
 • Nitrox: 15 USD pp en per duikdag maar enkel te boeken voor de gehele duur van de trip (1 week = 90 USD). Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • Huurmateriaal (flessen en lood inbegrepen, overige huurmateriaal niet).


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over WILDWATER GROEPSREIZEN 2020 - MALDIVE MOSAIQUE